MUZOFILSKI PRAZNIK GLASBE

Tudi letos komaj čakamo muzofilski Praznik glasbe!
Praznik muzike, njenih ustvarjalk_cev, njenih ljubiteljev_ic. Med njimi ste gotovo tudi vi!
Pridružite se v petek, 21. junija 2019, med 10. in 22. uro na eni izmed mnogih lokacij v Piranu, na Bernardinu, v Portorožu, v Luciji, na Seči, v Izoli, v Kopru in v Ankaranu.
Tako je! Letos se muzofilski Praznik glasbe iz piranske občine širi tudi v ostale tri obalne občine, za kar se mora Muzofil zahvaliti gostoljubnim soorganizatorjem:
V Izoli organizatorjem Koncertov pri Špini, v Kopru KID Pina, Baru Cameral in Glasbeni šoli Koper, v Ankaranu pa sami Občini Ankaran.
Letošnja posebnost muzofilskega Praznika glasbe je tudi ta, da se je povezal s še dvema dogodkoma, ki svoja prizorišča priključujeta muzofilskim zvočnim poljem: Čarobne točke (Abakkum, Zavod za krajino, kulturo in umetnost, Piran) v Piranu in Mladi val festival (Mediadom Pyrhani) v Luciji. K soorganizaciji se pridružujejo tudi Neodvisni obalni radio in Caffe Teater v Piranu, na Divji plaži na Seči pa Jamcoast Soundsystem.

Na 23 glasbenih prizoriščih, zvočnih poljih, se bo predstavilo več kot 40 glasbenih sestavov. Vsi dogodki muzofilskega Praznika glasbe so neplačani in brezplačni. Dobrodošli so prostovoljni prispevki za izvajalce, ki bodo ponujali za to namenjene “klobuke”.

Se slišimo na katerem izmed zvočnih polj!
Več informacij: